Over PrintSupport4U

Het team Printsupport4u bestaat uit Albert Mulder, Hilma Brink, Siward van Eerden, Mark Mulder, Henry Friesen, Monique Beukeveld en Jacques van der Mark. Samen zijn zij goed voor 150 jaar ervaring in de grafische industrie. In diverse disciplines, nationaal en internationaal. In die tijd bouwden zij een breed netwerk op, waar u als klant nu van kunt profiteren.

PrintSupport4U is dus niet alleen bekend met de mogelijkheden in Nederland, maar brengt ook grafische diensten ‘over de grens’ binnen bereik voor iedereen.

AlbertWebsite

Nuchter en echt. Al sinds zijn vijftiende actief in de grafische wereld. Commerciële opleiding Grafische industrie (CoGi), ISBW Hoger Management, Nima A en B. Verdiende zijn sporen bij een aantal grote boekdrukkers in Oost- en Midden-Nederland. Was werkzaam in de buitendienst, als hoofd bedrijfskantoor, verkoopleider en als vestigingsmanager van een internationaal opererend verkoopkantoor. Combineert humor met perfectionisme. Doener met verstand van zaken, die houdt van werken met mensen in een goede sfeer.

Albert Mulder

DIRECTEUR
HilmaWebsitekopie

Innemend en ondernemend, vlot en vrolijk. Drukt graag haar professionele stempel op de deal. Management I en II, Nima A en B. Ruime industriële en grafische verkoop- en marketingervaring, waarvan vier jaar in Duitsland. Werkte in Nederland bij drukkerijen waar zij onder meer de internationale contacten onderhield. Bouwde daar een schat aan relaties in binnen- en buitenland op. Service als tweede natuur. Stelt haar communicatieve talent in dienst van de klant.

Hilma Brink

OFFICEMANAGER
SiwardWebsite

Bevlogen professional. Heeft de gewoonte aan elk boek te ruiken! Herkent kwaliteit op afstand. Na gedegen technische vakscholing en een afgeronde staf en kaderopleiding inmiddels al jaren aan de slag als accountmanager. Grafisch Nederland en inmiddels ook buitenland kent hij als zijn broekzak. Relaties blijven hem trouw omdat ze weten dat afspraak bij Siward afspraak is. Deze betrouwbaarheid gaat hand in hand met een verantwoorde prijs- kwaliteitsverhouding.

Siward van Eerden

OPERATING UNIT MANAGER
Mark

Jongste creatieve telg binnen het team. Alle IT- en Prepress gerelateerde werkzaamheden. Inzetbaar om ontwerpen te maken/aan te passen. Blijft rustig in alle omstandigheden, kan super geconcentreerd werken.

Mark Mulder

Projectmanager POD
Henry

Klein van stuk groot in zijn werk. De inkt stroomt door zijn aderen. Grafische kennis opgedaan als drukker, planner, productiecoördinator en projectmanager bij onder meer Tijl Zwolle. Is pas tevreden als de klant dat is, gaat dóór daar waar vele anderen stoppen. Zijn waarde voor het team: technische kennis, collegialiteit en een nuchtere kijk. Mavo-4, gediplomeerd offsetdrukker, Stivako Staf & Kader, Bedrijfsleider. Pakt in zijn vrijetijd graag de hengels op, evenals een uitdaging in de tuin of het fitnesshonk.

Henry Friesen

PROJECT MANAGER
Monique2

Collegiaal en motiverend, communicatief goed onderlegd. Weet de wensen van de klant perfect te vertalen naar het technisch bedrijf. Ervaring opgedaan bij o.a. Tijl Offset, Giethoorn Media Groep en SMG Groep. Door klanten gewaardeerd om haar geduld en accuratesse. Het Printsupport4U team ervaart haar collegialiteit en gedrevenheid als plezierig. De spaarzame vrije tijd brengt Monique het liefst door met tuinieren. Haar favoriete dier is de cavia!

Monique Beukeveld

PROJECT MANAGER
Website

Nieuw binnen het team van Printsupport4u. Het ondernemen is Jacques van huis uit met de paplepel ingegeven. Met de juiste vooropleiding, grafische kennis en ervaring een gepassioneerde aanwinst voor ons team. Een prettig persoon in de omgang met de no nonsens mentaliteit “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg” en met wie onze klanten graag sparren en zich laten adviseren. Jacques komt graag op afspraak bij onze klanten en prospects. Dat is de omgeving waar hij zich thuis voelt. New business genereren is zijn passie en uitdaging met als doel lange termijn relaties opbouwen. Hij is getrouwd, heeft twee voetballende zoons en speelt zelf graag hockey. Op zijn tijd een potje golfen of skiën schuwt Jacques ook niet en hij mag ook graag in de Gelderse bossen wandelen.

Jacques van der Mark

SALES MANAGER